My Blog

De energie die je elke dag nodig hebt: Hoe kunt u de energie die u gebruikt verminderen?

Energieadviseur

De gemiddelde Amerikaan verbruikt per dag ongeveer 10 keer meer energie dan hij of zij zou moeten. In feite verbrandt de gemiddelde Amerikaan ongeveer 25 keer meer energie per dag dan hij of zij doet. Burgers in de hele wereld zijn zich er nu van bewust dat hun dagelijkse gewoonten van invloed zijn op het klimaat van de aarde en onze toekomst. Volgens nieuwe gegevens van de National Energy Research and Development Council verbruiken Amerikanen tot 20 keer meer energie per dag dan veilig is! Een gezonde levensstijl vereist regelmatige trainingen thuis en buitenshuis, tussendoortjes met eten en veel water. U kunt uw ecologische voetafdruk nog verder verkleinen door elke dag thuis te trainen met de juiste voeding, ondersteunende groepen en apparatuur. In dit artikel lees je hoe je dagelijks je energieverbruik kunt verminderen om je spieren op peil te houden.

Wat is de oorzaak van de toename van het energieverbruik?

De toename van het energieverbruik is het gevolg van een aantal factoren, waaronder de vergrijzing van de bevolking, het toenemende gebruik van elektronische apparaten, de toename van zwaarlijvigheid, de toename van lichamelijke activiteit, enzovoort. De groei van de bevolking, het toegenomen huizenbezit en het toegenomen woon-werkverkeer hebben allemaal bijgedragen tot deze toename. Andere factoren die tot deze toename kunnen hebben bijgedragen, zijn de invoering van nieuwe technologieën, zoals nieuwe digitale apparaten en het internet.

Om uw energieverspilling te verminderen, zult u enkele eenvoudige aanpassingen moeten maken. U moet bijvoorbeeld tijd vrijmaken voor uw dagelijkse trainingen, maaltijden en tussendoortjes. Je moet ervoor zorgen dat je genoeg water binnenkrijgt, want als je dat niet doet, worden de chemische stoffen uit je zweet uit je systeem gespoeld en komen ze in de atmosfeer terecht. Je moet ook een manier vinden om je eetlust onder controle te houden. Je moet er ook voor zorgen dat je hart gezond genoeg is, want een verhoogde hartslag is een van de belangrijkste oorzaken van hoge bloeddruk. Je zult ervoor moeten zorgen dat je voldoende slaap krijgt, want ook dit is een factor die je gezondheid kan beïnvloeden. De gemiddelde Amerikaan slaapt ongeveer 9 uur per dag, wat ongeveer een kwart is van de aanbevolen 9 uur.

Hoe energieverspilling vandaag te verminderen

Er zijn veel manieren om energie uit planten en dieren te halen, maar de twee meest voorkomende bronnen zijn voeding en vezels. Voedsel kan een uitstekende bron van energie zijn als het regelmatig wordt gegeten. Vezels zitten in voedingsmiddelen als wc-rollen, bagels en soepen, en het is bewezen dat ze een uitstekende manier zijn om de intensiteit van lichaamsbeweging te verminderen.

Help uw gemeenschap door samen goede dingen te doen

Vaak denken mensen aan lichaamsbeweging als een fysieke activiteit, maar het kan ook een intervalactiviteit zijn die kan worden gedaan tussen reguliere activiteiten. Voorbeelden zijn wandelen tijdens het lezen van een roman, of een flexibele rek- en strekactiviteit die op elk moment kan worden gedaan. U mag uw andere dagelijkse activiteiten echter niet verwaarlozen. U zult tijd moeten maken voor uw andere dagelijkse activiteiten, maar zorg ervoor dat u ze wat minder frequent doet. Lichaamsbeweging kan een goede manier zijn om een voorsprong te nemen op het verlagen van uw ecologische voetafdruk. Door je lichaam in beweging te krijgen, zul je minder snel ’s ochtends te vroeg in bed liggen en te futloos blijven van de avondactiviteiten die je nodig hebt om de dag af te sluiten.

Hoe meer u met andere mensen omgaat, hoe meer u over hen en hun gewoonten te weten komt. U zult ook veel meer kans hebben om een positieve invloed op het milieu te hebben als u deelneemt aan activiteiten die anderen ten goede komen, zoals helpen in een gaarkeuken, lunch kopen voor de kinderen op school, of helpen in een plaatselijk grassroot centrum.

Conclusie

De gemiddelde Amerikaan verbrandt per dag ongeveer 25 keer meer energie dan hij of zij zou moeten. Het is belangrijk om te onthouden dat dit een gemiddelde is en dat mensen verschillen in hun manier van energie verbruiken. Het belangrijkste is om gezond te eten, veel water te drinken en actief bezig te blijven. Je ontkomt niet aan de veranderingen in onze omgeving en ons vermogen om energie op te wekken maakt het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor zit en op het juiste spoor zitten is de sleutel.

Reacties uitgeschakeld voor De energie die je elke dag nodig hebt: Hoe kunt u de energie die u gebruikt verminderen?