bouw & woning

Stoffering Meubelen

Meubelen

 

Wij zijn in staat eetkamerstoelen, lounge stoelen en alles van designer tot bankstellen te restaureren door de originele stijl en veronderstelde richting te onthouden. Wij werken op de best mogelijke manier zodat we er zeker van kunnen zijn dat wat we doen gemakkelijk uit te voeren is. Wij kunnen ook zeer snel dingen opknappen en ze er als nieuw uit laten zien, zodat er geen schade aan het stuk wordt toegebracht terwijl wij Versterkte Meubelexperts zijn!

Wij zijn er volledig van overtuigd dat onze methodes in staat zullen zijn om de warmte en het comfort van uw meubels, sofa of bed te veranderen. Door het gebruik van 100% natuurlijke meubelstoffen zijn wij in staat om van elke bank of bed een meubelstuk te maken waar u van gaat houden. Wij bieden een breed scala aan meubelstoffen en wij kunnen u vertellen welke u het beste kunt kiezen.

Wij kunnen uw meubelen voorzien van nieuwe kussens, zitkussens en stretch-pakketten. Het maakt niet uit of uw meubels gemaakt zijn van stof, canvas of leer wij zullen in staat zijn om uw bank of bed te matchen, zodat uw meubels eruit zullen zien als een duur nieuw stuk. Wij zijn ervan overtuigd dat u uiterst tevreden zult zijn met onze bekledingsstoffen, omdat wij gewend zijn nieuwe bankkussens te leggen, zodat uw meubels er weer precies zo uitzien als toen u ze voor het eerst kocht.

Onze exclusieve manier van reinigen van meubelstoffen houdt in dat wij de stof reinigen onder minder dan perfecte omstandigheden om de allerbeste reiniging van de stof te krijgen. Dankzij onze reinigingsmethoden kunnen we minder chemicaliën en geen detergenten gebruiken.

Stoffen meubelen zijn zeer kwetsbaar, dus om beschadiging te voorkomen gebruiken wij speciale beschermers voor de stof, die niet allergisch zijn en veilig en zacht zijn. Deze beschermers zorgen ervoor dat vuil niet wordt ingeslepen en dat eventuele schade door chemicaliën minimaal is. Dit verlengt de levensduur van uw meubelstof en zorgt ervoor dat deze vele jaren behouden blijft. Uw meubelen zullen er weer als nieuw uitzien en aanvoelen. Alle kussens en zittingen zullen ook in veel gevallen vlekbestendig zijn en een beschermende behandeling voor natuurlijke stof hebben.

Als er gemorst wordt, zullen wij de vlek onmiddellijk reinigen en behandelen, en het verwijderen ervan zal veel minder rompslomp voor u zijn. De beschermende stoffen laten u vrij om de rommel op te dweilen. De kussenhoezen worden ook gerepareerd omdat dit een vereiste is in de sector. Uw sofa zal gegarandeerd jarenlang niet verbleken. Onze garantie verzekert u ervan dat uw bekleding weer wordt zoals u dat wilde.

Wij kunnen u prijsopgaven doen in zowel goud als zilver, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke prijs krijgt voor uw stoffering. Wij begrijpen dat de industrie zo concurrerend is en dat wij niet het duurste bedrijf kunnen zijn. Wij leggen u uit waarom wij in onze strategie geloven. Wij zullen proberen ervoor te zorgen dat de klant volledig tevreden is met onze service en dat alle meubelen zo mooi zijn als ze waarschijnlijk moeten zijn.

Om ervoor te zorgen dat we doen wat we moeten doen om op de hoogte te blijven van onze concurrentie zullen we een site hebben waarop u kunt zien wat er momenteel op de markt is, samen met wat er in de toekomst op stapel staat. Op dit moment zijn onze concurrenten proberen om hun bekleding het allerbeste van wat er beschikbaar is en we willen om op de top van hen. Wij geloven in kwaliteit dus wij bieden u een teruggewonnen teak, 1 plank fauteuil, luxe bank en elk soort meubilair dat u zich maar kunt voorstellen.

Het bezit van uw eigen meubelstuk is een heel prettig gevoel en u zult er veel plezier aan beleven. In gedachten kunnen we zien wat we kunnen doen en dan plannen hoeveel elk stuk zal kosten. Dit zal variëren van net onder de duizend dollar, afhankelijk van uw keuzes van dekbed of zware gordijnen, tot een paar duizend. Wij zullen het uitsplitsen en u de kosten uploaden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.